Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

THE WALKING DEAD

  Ας το παραδεχτούμε...τα τελευταία χρόνια η παραγωγή ταινιών περνάει κρίση (πολύ πιο πριν απο την περιβόητη οιονομική κρίση) Οι σημαντικές ταινίες κάθε χρονιά είναι μετρημένες στα δάχτυλα το ενός χεριού, οι κινηματογράφοι δύσκολα γεμίζουν , η ενοικίαση dvd έχει πεθάνει και το παράνομο(;) downloading ανθεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατρακύλας του hollywood είναι το avantar, μια μπλέ έκδοση του ποκαχόντας σε 3D που μας το πλάσαραν ως την καινοτομία του αιώνα (σιγά τα αυγα!!!) Αυτό που φυσικά δεν μάθαμε ποτέ είναι οτι η Disneyland προβάλει 3D ταινίες εδώ και μια δεκαετία!!!!!

Το hollywood έχει ένα κοινό με την NASA...έχει επίσης συγκεντρώσει  τα μεγαλύτερα μυαλά του κόσμου!!!! Διαπίστωσαν λοιπόν οτι δεν τραβάει πλέον το παραμύθι με τις ταινίες και πρέπει να στραφούν κάπου αλλού για να επιβιώσουν και το έκαναν..στράφηκαν στην τηλεόραση
δημιουργώντας σειρές με κινηματογραφική παραγωγή (κάτι ανάλογο έγινε φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το Νησί)

Αρκετές ηταν ως τώρα οι σειρές που ξεχώρισαν και έκαναν παγκόσμια επιτυχία αλλά καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με το







 Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic που κυκλοφορεί απο το 2003, ο σκηνοθέτης έχει κάνει την βραβευμένη ταινία  ''Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ'' (The Shawshank Redemption ) όπως και το πράσινο μίλι, στο cast συναντάμε και την sexy γιατρό του prison break που εδώ παίζει την καριόλα σύζυγο του προταγωνιστή.

Βλέποντας την ξεχνάς παντελώς οτι πρόκειτε για τηλεοπτική σειρά....ερειπωμένα σπίτια, άδειες πόλεις και κυρίως ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ZOMBIE.

Η ατμόσφαιρα είναι ίδια με τις ταινίες του είδους που έχουν γυριστεί ως τώρα...σκοτεινή και κλειστοφοβική

Το αίμα ρέει άφθονο στα 2 πρώτα επεισόδια (και είναι σίγουρο οτι θα συνεχιστεί!!!!!)

Τα zombie δεν είναι όλα ίδια!!! άλλα είναι πολύ σαπισμένα άλλα λιγότερο ανάλογα με το πόσο καιρό έχουν που έγιναν...

Οι κομπάρσοι που κάνουν τα zombie περνούν απο ειδική εκπαίδευση για να είναι το αποτέσμα πιο ρεαλιστικό(λεπτομέριες που κάνουν την διαφορά)

Ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 6 επεισόδια

Το πρώτο επεισόδιο είχε στην αμερική 5,3 εκ. τηλεθεατές ενώ στο δεύτερο έπεσαν στους 4,7 εκ. (κάποιες ευαίσθητες ψυχές προτιμούν παπαριές τύπου greys anatomy...)

Θα υπάρξει σίγουρα και δεύτερος κύκλος (και 3ος και 4ος ....)

προβάλετε σε 120 χώρες στον κόσμο!!!!!

καμία άλλη σειρά στην ιστορία της καλωδιακής δεν έχει συγκεντρώσει τόσο μεγάλο ποσοστό στις ηλικίες 18-49

Στο imdb  έχει βαθμολογία 9,5(!!!) στα 10 (5776 έχουν ψηφίσει ως τώρα)

Στην Ελλάδα προβάλλετε  απο το κανάλι fx δηλαδή αν δεν τα σκας για conn-x tv ή nova θα πρέπει να παρανομήσεις...

το comic έχει 75 τεύχη μεχρι στιγμής και συνεχίζει....

δείτε το και περιμένω να ακούσω εντυπώσεις

3 σχόλια:

  1. den xerw egw eida to trailer kai enw mou aresoun tetiou eidous tainies den m ekane kamia entypwsh...telws pantwn tha bw ston kopo na kateyasw t prwto episode k tha epanelthw me sxolio...nice work!!!keep going
    MitsoS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://one-tv.net/tv/links/show/the-walking-dead/season/1/episode/3/tell-it-to-the-frogs/# gia episode 3...apo t dieythinsi one-tv.net tha vreite t ypoloipa have fun!!!MitsoS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. teniesonline.ucoz.com Ταινίες online με ελληνικους υποτιτλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή