Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Μικρά εκνευριστικά πράγματα (μέρος β) facebook groups




Τελευταία περνάω αρκετές ώρες στο γαμημένο facebook και έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος όσο πάει γίνετε και πιο ηλίθιος!!!!! γίνομαι κακός;;; διαβάστε παρακάτω ηλίθια group στο facebook σε κατηγορίες...


με ένα κλικ: είναι δυνατόν χιλιάδες άτομα να είναι σε group που υποστηρίζει ότι με ένα κλικ θα ταϊστούν με κάποιο μαγικό τρόπο τα παιδάκια σε Aΐτή και Αφρική,οι παίχτες της Αεκ και η χοντρή στον πέμπτο;


κλαψομουνιά: εντάξει ρε κοπελιά χώρισες...ναι ήταν κωλόπαιδο,μαλάκας και ότι άλλο πεις εσύ!!αλλά το να μπαίνεις σε group όπως:
8a Mai Panta Edw Na Fulaw Afta Pou Petakses....
ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ..ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙΣ!!! και άλλες τέτοιες αηδίες το μοναδικό που καταφέρνεις είναι να καταλάβουν και οι χίλιοι πεντακόσιοι φίλοι σου στο facebook ότι είσαι καψούρα!!!και όχι ο μαλάκας το πιο πιθανό είναι να μην το δει καν...και ναι είναι απίστευτα σπαστικό για τους χίλιους φίλους σου που είναι άντρες!!!!

 άγιος,όσιος,γέροντας κλπ: έχεις βαθιά ριζωμένη την χριστιανική πίστη μέσα σου...μπράβο!!!μαγκιά σου!!!αλλά το να μπαίνεις σε group αφιερωμένα σε αγίους κλπ δεν σε κάνει περισσότερο χριστιανό από τους άλλους!!! μόνο πιο βλάκα!!!!ναι καρδιά μου ξέρω ότι η μαμά σου σου είπε ότι άκουσε στην τηλεόραση ότι το internet είναι γεμάτο ανώμαλους, άλλα δυστυχώς τα άγια group δεν θα σε βοηθήσουν...καθόλου!!!!


ηλίθιες ατάκες: είναι τέσσερις μαλάκες που έχουν μια εκπομπή και αναπαράγουν ότι ηλίθια ατάκα ακούγεται στην τηλεόραση...είναι χιλιάδες μαλάκες που μπαίνουν σε group που έχουν σαν όνομα μια ηλίθια ατάκα...έχουν άδικο μετά οι μεσήλικες που λένε ότι η νέα γενιά είναι για τον πούτσο;


ποζεριά: το να μπαίνεις σε group για να μας δείξεις πόσο γαμάτη είσαι και πόσο γαμάτη παρέα έχεις και πόσο γαμάτα περνάτε όταν βγαίνετε έξω και πίνετε τον Βόσπορο είναι απλά τραγικό...γιατί;;;τι σχολή είσαι καρδιά μου;;ΙΑΤΡΙΚΗ;;;;και πότε γύρισες πρώτη φορά σπίτι ξημερώματα και τύφλα στο μεθύσι;;;;στα 18;;;;για αυτό μωρή μαλακισμένη!!!!!!!


φανατίλα: είσαι κομματόσκυλο, αρρωστάκι με την ομάδα σου κλπ δεκτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μπεις σε ότι group έχει σήμα την πουλάδα (της δαπ) ή τον δικέφαλο αετό!!!!!το καταλάβαμε ότι ανήκεις κάπου δεν χρειάζεται να μας το θυμίζεις συνεχώς!!!καθυστερημένε..



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου