Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Οι γκόμενες σε κατηγορίες




Μπάζο (η αλλιώς σαλούφα, σαύρα κλπ)

Είναι η γκόμενα που δεν βλέπετε με τίποτα και όλοι οι άντρες αυτού του μάταιου κόσμου έχουν πηδήξει παραπάνω από μια φορά. Είσαι μεθυσμένος όσο δεν πάει και έχεις ξεχάσει πότε γάμησες τελευταία φορά; είναι σίγουρο ότι θα μπαζώσεις…και όπως λέει και η παροιμία:

Αν δεν μπαζώσεις σπίτι δεν χτίζεις!!!


Το outsider

Είναι η γνωστή σου συμπαθητική κοπελίτσα, όχι ιδιαίτερα όμορφη που σε ψιλογουστάρει και ένα βράδυ που ήπιες και κάβλωσες λίγο περισσότερο την περιποιήθηκες…το επόμενο πρωί που σου φέρνει πρωινό στο κρεβάτι και σε αποκαλεί μωρό της διαπιστώνεις την μαλακία που έκανες!!!!!


Το κορίτσι για σπίτι

Είναι η γκόμενα που από μια ηλικία ψάχνουν οι περισσότεροι άντρες;;;

Δεν είναι χαζή άλλα ούτε και και ιδιαίτερα έξυπνη, έχει τα πιασιματάκια της (πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει να μαγειρεύει) δεν σου χαλάει χατίρι κλπ. Όμως πόσες ρομαντικές μαλακίες  αντέχει να δει κάποιος στριμωγμένος στον άβολο καναπέ από τα IKEA με το χέρι να έχει πιαστεί από τις “αγκαλίτσες“;;;;;


Το ξεκωλάκι

Συνήθως είναι αρκετά εμφανίσιμη, ντύνετε συνήθως προκλητικά (τα πετάει δηλαδή όλα έχω!!) και είναι αρκετά εύκολο να την ρίξεις στο κρεβάτι. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!  Αν έχεις να δεις χαρά από τότε που είχαμε τον χοντρό για πρωθυπουργό τότε δεν έχεις καμία ελπίδα με αυτή την κατηγορία…πρέπει να μπαζώσεις πρώτα!!!!


Η καβάτζα (η αλλιώς fuck buddy)

Η γκόμενα που έχεις μόνο για σεξ σε περιόδους ξηρασίας. εμφάνιση και IQ ποικίλουν επειδή πολύ απλά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία!!!

Η συγκεκριμένη σου προσφέρει αυτό που θες…καλό σεξ!!!!!


Η χαζογκόμενα (η αλλιώς bimbo)

Συνήθως ξανθιά, φοράει από πάνω μέχρι κάτω ροζουλί στις καθημερινές εμφανίσεις. Στις ποιο επίσημες προσθέτει και κάτι στο χρώμα του χρυσού (πχ μπουφάν). Για να επικοινωνήσεις μαζί της πρέπει να έχεις το χάρισμα να επικοινωνείς με τα ζώα!!!…για να την ρίξεις πρέπει να είσαι κάγκουρας και χοντρομαλάκας. Συναντιέται σε ότι πιο trendy μαγαζί υπάρχει.    

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή