Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

οι γκόμενες σε κατηγορίες (μέρος γ)

ΠΠΟ (παίρνει πίπες όρθια) ή κοντοπούτανο
η γκόμενα που με το ζόρι φτάνει το ενάμιση μέτρο.αν ηταν ψηλότερη θα μπορούσε να κάνει καριέρα μοντέλου.Αρα δεν έιναι ούτε άσχημη ούτε χοντρή.θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κατηγορία  φετίχ καθώς πάρα πολλοί άντρες έλκονται απο τις κοντές και λεπτεπίλεπτες γκόμενες που δίνουν μια πιο ''ανάλαφρη" νότα στο κρεβάτι.

ΒΠ
Μένει στα βόρεια προάστεια της Αθήνας,στην καλαμαριά ή στο πανόραμα στη θεσσαλονίκη και γενικά στην πιο Hi-class περιοχή της κάθε πόλης.φοράει ΠΑΝΤΑ επώνυμα ρούχα που κοστίζουν περισσότερο απο τον βασικό μισθό,κρατάνε την πανάκριβη τσάντα τους στο δεξί χέρι που σπάει όπως το σπάνε τα τρυφερά αγόρια όταν μιλάνε.Tις ξεχωρίζεις απο χιλιόμετρα μακριά απο τα τεράστια γυαλία τους και το σήμα της burberry που υπάρχει σε όλα τους τα ρούχα,ακόμα και στα μαγιό τους!!!!Οσο χάλια και να είναι έχουν την μυτούλα τους ψηλά καθώς πιστεύουν οτι τα πανάκριβα ρούχα τους δίνουν αξία...


ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ
Το ματάκι της γυαλίζει,πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέει,έχει την τάση εκεί που μιλάτε να χάνετε στις σκέψεις της,η συμπεριφορά της απέναντι στον κόσμο είναι τελείως αλλοπρόσαλη και όσο και να σε έχει τυφλώσει ο έρωτας καταλαβαίνεις οτι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την γκόμενα!!!είναι πολύ πιθανό να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική κάποια στιγμή της ζωής της..αν δεν το χει κάνει ήδη!!!

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ή ψευτοκουλτουριάρα γκόμενα
φοράει περίεργα φουλάρια,δεν χάνει φεστιβάλ κινηματογράφου,ντοκυμαντέρ κλπ έχει αριστερές απόψεις (στην χειρότερη είναι κνίτισσα) μπορεί να μιλάει ατελείωτες ώρες για την τελευταία ταινία του κουστουρίτσα που είδε ή για το τελευταίο βιβλίο του κοέλο που διάβασε.Αρκετοί θεωρούν αυτήν την κατηγορία ως την χειρότερη...

Η ΘΕΟΥΣΑ
Είναι φανατική χριστιανή ή μέλος κάποιας αίρεσης.Μπορεί να την ξεχωρίσει κανείς απο την μακρία σκούρα φούστα μέχρι τον αστράγαλο,τα πυκνά φρύδια της και την μυρωδιά λιβανιού που σου έρχεται κατα κύματα καθώς σε πλησιάζει.Αποτρίχωση και προγαμιαίες σχέσεις είναι άγνωστες λέξεις για αυτήν.

e-ΠΟΥΤΑΝΟΣ
Η γκόμενα που διατηρεί profile σε όλα τα social networks (facebook,hi5,myspace κλπ).Εχει χιλιάδες φίλους (οι περισσότεροι είναι φυσικά άντρες),οι φωτογραφίες της είναι στην πλειοψηφία τους αρκετά πρόστυχες,και κάθε φορά που βλέπει ένα πρόστυχο σχόλιο απο έναν καβλωμένο μαλάκα νιώθει το μουνάκι της να υγραίνετε.

θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες της γκόμενες που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης,τον νονό και τον ανηψιό που βοήθησαν σε κάποιες απο τις κατηγορίες.

1 σχόλιο: