Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

GREEK καμάκι σε κατηγορίες



ο παρλαπίπας
το συμπαθητικό τυπάκι που ξέρει να πλησιάζει κοριτσάκια και να πιάνει κουβέντα μαζί τους άλλα μένει στην κουβέντα...είναι ικανός να αναλύσει την πολιτική κατάσταση της ευρώπης, το φαινόμενο του θερμοκηπίου κλπ και όλα αυτά ενώ εσύ του έχεις πετάξει τα βυζιά στη μάπα!!!Σε αυτη την περίπτωση αγαπητές μου φίλες έχετε δυο επιλογές: ή θα αντέξετε ένα 3ώρο αναλύσεων ή θα τον αρπάξετε...

ο σπαζαρχίδας
Είναι ορισμένες στιγμές στις διακοπές σας που σας έχει βαρέσει ο ήλιος κατακούτελα (λογικό αφου κάθεστε με τις ώρες στον ήλιο σαν τις σαύρες...) σας έχουν ζαλίσει οι μπύρες (αφου δεν το αντέχετε τι το πίνετε το γαμημένο το αλκοοόλ;;;...ε αφου σας κερνάνε θα μου πείτε και έχετε απόλυτο δίκαιο..) ή έχετε βαρεθεί να μοιράζετε πίτες σε τελειωμένους (μην χαίρεστε φταίει που φοράτε μαγιό!!!) τότε είναι που εμφανίζετε ο σπαζαρχίδας...το καλό είναι οτι δεν πολυμιλάει απο ένα σημείο και μετά άλλα συνεχίζει να στέκετε δίπλα σας και να κερνάει σφηνάκια...πως τον ξεφορτώνεστε;;;; φεύγοντας!!!

ο πρησμένος 
έχει κατεβάσει ο,τι αναβολικό υπάρχει και σε συνδυασμό με τους τόνους ιδρώτα που έχει χύσει στο γυμναστήριο τον έχουν κάνει έτσι...μια κινούμενη ντουλάπα!!!κυκλοφορεί με μαγιό speedo (μαύρο ή γαλάζιο) για να φαίνονται όσο το δυνατόν περισσότεροι μύες. Δεν υπάρχει ίχνος τρίχας στο σώμα του..για τον ίδιο ακριβώς λόγο. πριν αποφασίσει να πλησιάσει οποιοδήποτε κοριτσάκι θα φροντίσει να κάνει πρώτα μερικές εκατοντάδες βόλτες σε beach bar και παραλία για να σιγουρευτεί οτι τον είδαν όλοι. Όταν σε πλησιάσει θα το καταλάβεις γιατί ξαφνικά εκεί που κάνεις ηλιοθεραπεία....θα χαθεί ο ήλιος!!!!!

ο κάγκουρας 
Έχει tattoo του ΠΑΟΚ ή του γαύρου, μαλλάκι  χαίτη ή μοικάνα και φοράει δαχτυλίδια στα χέρια καθώς και χρυσή καδένα η μια οποιαδήποτε άλλη πίπα στο λαιμό. θα  πλησιάσει με την 20η μπύρα στο χέρι και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα διαπιστώσετε οτι ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν πολύ στενοί συγγενείς του νεάτερνταλ....α!! και σε περίπτωση που είστε τόσο απελπισμένες και του κάτσετε ετοιμαστείτε να μάθετε όλα τα συνθήματα της ομάδας του σε ένα βράδυ!!!...είναι το κλασσικότερο είδος greek καμάκι (με μερικές μικρές παραλλαγές)

ο απελπισμένος
Συνήθως χτυπάει τις πρώτες πρωινές ώρες που όσοι έχουν ξεμείνει στο beach bar είναι μεθυσμένοι στα τέρματα. Το ματάκι του γυαλίζει απο την αγαμία και τις πολλές τεκίλες που έχει κατεβάσει. Αν χορεύτε θα  χορέψει μαζί σας, θα σας τριφτεί και θα προσπαθήσει να σας φασώσει. Αν δεν χορεύτε θα σας ζαλίσει τα παπάρια (μεταφορικά πάντα) να χορέψετε επειδή την δεδομένη στιγμή είναι παντελώς ανίκανος να αρθρώσει 2 συνεχόμενες προτάσεις πόσο μάλιστα να πιάσει κουβέντα μαζί σας...

1 σχόλιο: